Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss?

Tidsbokning

Som patient hos oss har du möjlighet att boka tid via vår webbplats, via mejl eller telefon. För att tillhandhålla dig denna tjänst samlar vi in ditt namn, mejl och telefonnummer. Behandlingen av dina uppgifter är nödvändig för att kunna fullgöra avtalet med dig och för att fullgöra rättsliga förpliktelser som åvilar oss i egenskap av vårdgivare. Kontaktuppgifterna sparas i vårt patientjournalsystem i enlighet med bestämmelserna i Patientdatalagen. Läs mer om hur vi behandlar dina patientuppgifter genom att maila och be om patientinformations mall 2018-03-15


Placering

Tandläkarkliniken Tingstam Dental är belägen bakom Dramaten på Östermalm i Stockholm, ett stenkast från Nybrokajen. nära Östermalmstorg och Karlaplan. Vill du använda lokaltrafiken är närmsta tunnelbanestation antingen Östermalmstorg på Röda Linjen eller så finns Kungsträdgården på Blå Linjen.


...Du kan även få kontakt med oss via vårt formulär

Skulle det vara så att du har funderingar över något så går det bra att skicka ett meddelande till oss via formuläret här nedanför så kommer vi återkomma så snart vi har möjlighet.

ikon_plats
ikon_telefon
ikon_epost
ikon_tåg

Tingstam Dental, Sibyllegatan 5 bv.


114 51 Stockholm08-660 22 23info@jtingstam.se


Östermalmstorg  


Kungsträdgården